DJ Mikkel Steen Østervig

DJ Mikkel Steen Østervig i DJ-pulten.

Mange års erfaring bag DJ-pulten

DJ Mikkel Steen Østervig er en af de mest erfarne DJs i Nordjylland. Han har en både bred og dyb musikviden og -interesse og en omfattende erfaring med at spille til fester for mange forskellige aldersgrupper på samme tid, så alle fester sammen.

Mikkel har spillet som DJ til hundredvis af fester i sin karriere. Helt fra de unge år har han brændt for at omsætte sin musikinteresse til fester, og startede i det spæde med at spille som DJ til skole-, klub- og familiefester i begyndelsen af 1990’erne.

Lang karriere i Jomfru Ane Gade

I 1995 tog han skridtet og blev DJ i Jomfru Ane Gade i Aalborg, kort efter han var fyldt 18 år. Mikkel spillede igennem en 10-årig periode fast på en række diskoteker – blandt andre Down Under, L.A. Bar, Jensen 2′ Najt, Storm P og Saltlageret i Jomfru Ane Gade, samt på Pakhuset i Aalborg indtil midten af 00’erne.

DJ ved Karneval i Aalborg

I flere år i starten af 00’erne var Mikkel en af de drivende kræfter bag diskoteksscenen ved Karneval i Aalborg, hvor han både deltog i planlægningen og spillede som DJ.

Derudover har han spillet flere somre på diskoteker i Skagen, Blokhus og Sydfrankrig og selvfølgelig mobildiskotek til masser af private fester – fødselsdage, bryllupper og lignende samt firmafester i hele Nordjylland.

Ejer af mobildiskotek

I 2016 etablerede Mikkel det mobildiskotek, der i dag er kendt som Diskotek Dimesis, hvor han selv er aktiv som DJ til en lang række events og fester.

Mikkels DJ-speciale og musikstil

DJ Mikkel Steen Østervig i DJ-pulten for Diskotek Dimesis i 2023.

Mikkel Steen Østervigs DJ-speciale er festmusik for voksne med udgangspunkt i de største hits fra 80’erne, 90’erne og 00’erne, men han spiller generelt en blanding af de største hits fra 60’erne og frem til i dag.

Han tager naturligvis gerne imod musikønsker på dagen, så festen bliver spontan og baseret på gæsternes stemning.

Giver gerne en kommentar i mikrofonen

Mikkel har været radioværtANR og Radio NORDJYSKE igennem en lang årrække, så han er ikke bange for at bruge mikrofonen til at sætte ekstra gang i festen eller hjælpe dig med at præsentere et indslag under festen.

Booking af DJ Mikkel Steen Østervig

Mikkel kan bookes som en del af Diskotek Dimesis med forskellige mobildiskotekpakker eller som DJ til events, hvor der er allerede er opstillet udstyr. Brug formularen herunder.

Forespørg på Diskotek Dimesis

Fortæl os, hvordan vi kan kontakte dig, og hvilken fest, du ønsker mobildiskotek til, så hører du fra os hurtigst muligt.