DJ Mikkel Steen Østervig

DJ Mikkel Steen Østervig bag DJ-pulten.

Mange års erfaring bag DJ-pulten

DJ Mikkel Steen Østervig er en af de mest erfarne DJs i Nordjylland. Han har en både bred og dyb musikviden og -interesse og en omfattende erfaring med at spille til fester for mange forskellige aldersgrupper på samme tid, så alle fester sammen.

Mikkel har spillet som DJ til hundredvis af fester i sin karriere. Helt fra de unge år har han brændt for at omsætte sin musikinteresse til fester, og startede i det spæde med at spille som DJ til skole- og familiefester.

I 1995 tog han skridtet og blev DJ i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Mikkel spillede igennem en 10-årig periode fast på en række diskoteker – blandt andre Down Under, L.A. Bar, Jensen 2′ Najt, Storm P og Saltlageret i Jomfru Ane Gade, samt på Pakhuset i Aalborg indtil midten af 00’erne. Derudover har han spillet flere somre på diskoteker i Skagen og Blokhus og selvfølgelig mobildiskotek til masser af private fester – fødselsdage, bryllupper og lignende samt firmafester i hele Nordjylland.

Mikkels DJ-speciale og musikstil

Mikkel Steen Østervigs DJ-speciale er festmusik for voksne med udgangspunkt i pop- og rockmusik fra 80’erne, 90’erne og 00’erne, men han spiller generelt en blanding af de største hits fra 60’erne og frem til i dag, og han tager naturligvis gerne imod musikønsker på dagen, så festen bliver spontan og baseret på gæsternes stemning.

Giver gerne en kommentar i mikrofonen

Derudover har Mikkel lavet en masse radioANR og Radio NORDJYSKE, så han er ikke bange for at bruge mikrofonen til at sætte ekstra gang i festen eller hjælpe dig med at præsentere et indslag under festen.

Booking af DJ Mikkel Steen Østervig

Mikkel kan bookes som en del af Diskotek Dimesis med forskellige mobildiskotekpakker eller som DJ til events, hvor der er allerede er opstillet udstyr. Brug formularen herunder.

Kontakt Diskotek Dimesis

Fortæl os, hvordan vi kan kontakte dig, og hvilken fest, du ønsker mobildiskotek til, så hører du fra os hurtigst muligt.