Radio

Mangler du en afløservært eller en fast programleverandør?

Dimesis kan hjælpe jeres radiostation med at fylde hullerne i vagtplanen med en erfaren freelance studievært og dermed sikre dine lyttere godt og vedkommende indhold i radioen. Vi råder over eget studie med professionelt udstyr og kan levere radioudsendelser direkte på jeres afviklingsplatform, hvis I ønsker det. Vi har erfaringer med Zetta og Dalet, men går ikke af vejen for at lære nyt.

En god studievært får lytterne til at blive hængende

Dine lyttere fortjener en studievært, der kan give dem en god og nærværende oplevelse i radioen. En vært med en behagelig stemme, der kan sit musikstof og forstår den verden, vi lever i. Med andre ord, én de gider at høre på.

Hos Dimesis tilbyder vi Mikkel Steen Østervig som din ekstra mand på radioholdet. Mikkel har mange års værtserfaring med alt inden for flowradio på ANR-stationerne gennem tiden og senest på Radio NORDJYSKE, som Dimesis leverer udsendelser til på ugentlig basis.

Radiovært Mikkel Steen Østervig i studie på Radio NORDJYSKE.

Aircheck

Hør eksempler på hvordan det lyder, når Mikkel Steen Østervig er radiovært på Radio NORDJYSKE.

Få et tilbud på radio

Vil du have et uforpligtende tilbud på leverancer af radioudsendelser? Udfyld denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.